Cees Ingelse

Cees-IngelseCees Ingelse is trainer, creatiecoach en oprichter van de Move 2 Miracles Academy. Hij geeft o.a. trainingen in overvloed, rijkdom, creatie, emotionele vrijheid en het vinden van je levensmissie.

Als één van de eerste trainers in Nederland gaf Cees workshops en trainingen in The Secret & The Law of Attraction. Zijn interactieve en succesvolle workshop “The Secret in actie!”  werd belicht in diverse media (TV, radio en landelijke kranten).

In de beginjaren werden met o.a. de trainingen “Hoe rijk wil je Zijn?” en de  “Secret in actie” workshops, de basis gelegd voor de Move 2 Miracles trainingen & seminars..
Als internationaal trainer & creatie coach begeleid Cees een ieder op de weg naar persoonlijk en zakelijk succes op alle niveaus.

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële en financiële management functies in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer, verdiepte Cees zich in persoonlijke groeistrategieën en zelfhulp technieken. De interesse hiervoor kwam voort uit zijn eigen levenslessen op emotioneel, financieel en relationeel gebied. Door een crisis in zijn relatie en in zijn financiën zocht hij naar een manier om zichzelf te helen en zijn emotionele en financiële situatie te verbeteren.

Hij volgde diverse internationale top trainingen en seminars op het gebied van NLP, Communicatie, Spiritualiteit, Marketing, Financiën, Emotionele Vrijheid, en het Trainerschap. En hij verdiepte zich in de lessen en strategieën van de succesvolste personen op aarde.

Door continu te groeien en te leren leidt Cees vandaag de dag een innerlijk rijk, overvloedig, succesvol en gelukkig leven.

Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld!

Om zijn financiële situatie te optimaliseren verdiepte Cees zich in de psychologische en emotionele kant van rijkdom en geld en hij ontwikkelde diverse groeistrategieën voor financiële vrijheid en zakelijk succes.

Met zijn trainingsprogramma’s, voor o.a. financiële & emotionele vrijheid en marketing & ondernemerschap, begeleidde hij inmiddels duizenden mensen naar persoonlijk & zakelijk succes, financiële vrijheid & overvloed en een gelukkig en emotioneel gebalanceerd leven.
In de trainingen & seminars wordt gebruik gemaakt van versnelde interactieve leertechnieken en doorbraak processen.

Als de expert op het gebied van overvloed, creatie en zakelijk succes kan hij ook jou begeleiden naar een succesvol, innerlijk rijk en overvloedig bestaan!

Ga jij de uitdaging aan om jezelf en je bedrijf naar een hoger plan te brengen?