Je wordt waar je het meest aan denkt!

creatie

Kijk eens goed naar je leven en stel jezelf eens de volgende vraag:
Ben ik tevreden met het leven dat ik nu leid?

Met televisie kijken leef je de droom en de visie van iemand anders!

Voor de meesten van jullie zal het antwoord op deze vraag ontkennend zijn. En dat is maar goed ook, want tevredenheid leidt tot stagnatie en houdt ons in onze comfortzone. Mensen die tevreden zijn doen niets, kijken televisie en leven daardoor de droom en de visie van iemand anders. In plaats van je eigen leven te leiden, leef je mee in de droom van de Gordon’s, de Linda’s en de Joling’s van Nederland. Je leven tikt voorbij en in plaats van je eigen potentieel te gebruiken en je eigen leven te leiden, leid je het leven van iemand anders.

De meesten van ons zijn niet tevreden met het leven dat ze nu leiden. Sommigen willen ander werk of helemaal niet meer werken. Anderen zijn op zoek naar de perfecte liefderelatie, willen meer geld of hun droomhuis creëeren. Het maakt niet uit wat het is, er is altijd ruimte voor verbetering en groei. Het leven is nu eenmaal groei, net zoals de natuur en het universum, waar we allemaal onderdeel van uitmaken. We zijn continu aan het evolueren en wanneer we het één hebben bereikt, verlangen we al snel weer naar een ander doel.

Je hebt alles zelf gecreëerd!

Wat veel mensen wel eens vergeten is dat we alles, wat we nu in ons leven ervaren, zelf hebben gecreëerd. Alle spullen die we bezitten, alle personen die we hebben ontmoet, wie we zijn geworden en wat we doen, alles is ooit begonnen met een gedachte.

In de kwantumfysica is al aangetoond dat alles wat we zien en ervaren is opgebouwd uit atomen en zelfs nog kleinere deeltjes. En ook dat, wanneer je de dingen terugbrengt naar de kleinste essentie, alles bestaat uit energetische vibraties of trillingen. Dit betekent dat alles wat we kunnen waarnemen en alles wat we niet kunnen waarnemen uit energie trillingen bestaat. Net zoals de frequenties, die ervoor zorgen dat we op afstand met elkaar kunnen telefoneren en internetten, bestaat alles uit energie trillingen. Wijzelf, alle materiele dingen, alle personen en gebouwen en ook datgene wat we niet waarnemen bestaat uit energie trillingen en vibraties. Ook onze gedachten bestaan uit trillingen en vibraties, hele krachtige zelfs.

Door onze gedachten af te stemmen op dezelfde energie frequenties als datgene wat we verlangen, trekken we datgene wat we verlangen ons leven binnen. Dat is de wet van creatie!

De belangrijkste versterkers van het creatieproces

Er zijn echter twee hele belangrijke aspecten die het creatieproces versterken.

De eerste is de intensiteit van je gevoel. Hoe sterker je het gevoel creëert voor hetgeen je verlangt, hoe krachtiger de energiestroom werkt. Gebruik hierbij al je zintuigen en je fantasie. Wanneer je een specifieke auto wenst, zie jezelf dan rijden in die auto, voel het, ruik de leren bekleding en hoor de motor optrekken in je fantasie en maak alles zo echt mogelijk, alsof je het nu al ervaart.

Het tweede aspect is de frequentie van je gedachten. Je wordt waar je het meest aan denkt!
Het is daarom goed om je op een wens tegelijk te richten, zodat je jouw energiestroom zoveel mogelijk kanaliseert naar jouw ultieme wens. Denk meerdere malen per dag met intensiteit aan datgene wat je wilt. Dit kan iets specifieks zijn of een algemeen gevoel dat jouw wens je gaat opleveren. Het nadeel van te specifiek zijn kan zijn dat je jezelf beperkt in de alternatieven. Het universum reageert op het gevoel dat je frequent uitzend met je gedachten. En dit komt vaak in een vorm die je vooraf niet verwacht.

Het universum geeft je het beste voor je groei en je leerproces

Zo heb ikzelf ooit eens de partner van mijn dromen gespecificeerd. Ik specificeerde haar innerlijke en uiterlijke kenmerken zo nauwkeurig, dat ik bijna uitkwam op een specifieke persoon. Toen ik haar uiteindelijk tegenkwam bleek ze er heel anders uit te zien dan ik verwachtte. Later begreep ik pas dat, qua karakter en innerlijke eigenschappen, dit de beste match was op dat moment. Het universum geeft je datgene wat in je groeiproces, op dat moment, het beste past bij de energie die je uitzendt.

Richt je op wat je wel wilt

Ontevreden zijn over het leven dat je nu leidt is prima, daardoor ga je op zoek naar datgene wat je wel wilt en heb je een drive om doelen te stellen en je dromen na te jagen. Focus jezelf echter niet op het gevoel van ontevredenheid, want daardoor trek je meer situaties van ontevredenheid aan in je leven. Richt je aandacht op datgene wat je wel wilt en waar je naartoe gaat en beeld je in dat het al realiteit is.
Je wordt uiteindelijk datgene waar je het meest aan denkt, met intensiteit en gevoel!

 

 

 

Plaats een reactie

*