Mindset is alles!

Wie je de schuld geeft, die geef je de macht

Mindset

Jaren geleden zag mijn leven er heel anders uit dan vandaag de dag. Mijn liefdesrelatie was er één met pieken en dalen. Financieel zat ik tegen een persoonlijk faillissement aan en emotioneel voelde ik mezelf stuurloos en verloren. Zo hobbelde ik jaren door. In de relatie tolereerde ik meer dan goed voor me was en financieel stopte ik het ene gat met het andere. Op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau ging het bergaf met mij.

Ik gaf mijn partner de schuld van mijn emotionele en financiële ellende, en ik kon maar niet geloven dat het bij andere mensen zoveel beter ging dan bij mij. Wat deed ik verkeerd? En hoe kon ik het tij keren?

Verander jezelf en je verandert je wereld

Totdat ik op een dag het besluit nam: “dit moet stoppen”. Ik realiseerde mezelf dat in al deze tegenslag één constante factor hetzelfde was en dat was …………ikzelf.
In al deze misère zat er één en dezelfde persoon aan het roer, en dat was ik!

Ik begreep toen heel duidelijk dat, om andere resultaten te behalen, ik aan mezelf moest gaan werken. Ik was emotioneel niet krachtig genoeg om mijn relatie te beëindigen en om voor mezelf te kiezen. En ik zag geen uitweg uit de berg met rekeningen en schulden, die me bijna failliet maakten. Dus besloot ik te beginnen met mezelf. En dat is de beste beslissing gebleken die ik ooit nam!

Ik begon boeken te lezen over persoonlijke groei. Ik volgde nationale en internationale trainingen op het gebied van NLP, emotionele balans, rijkdom, geld en succes. En stap voor stap werd ik sterker en groeide mijn eigenwaarde en mijn zelfvertrouwen. Ik beëindigde mijn toxische liefdesrelatie, stopte met roken en ik ging lokale trainingen geven voor een internationale toptrainer. Het leven lachte mij toe en ik voelde mezelf geweldig.

De ommekeer

Ik begreep nu hoe ik mezelf en mijn financiën weer gezond kon maken en daar slaagde ik ook in!  Overvloed en rijkdom stroomden naar mij toe!

Gewapend met deze kennis, als ervaringsdeskundige, ontwikkelde ik mijn eigen trainingen op het gebied van overvloed en rijkdom. Ik werd één van de eerste Law of Attraction coaches in Nederland en de cursisten stroomden naar mij toe. Met mijn trainingen heb ik inmiddels vele mensen gecoacht naar emotionele en financiële vrijheid. Ik leef in overvloed en voel ik me elke dag top.

En het aparte is dat ik nu vele mogelijkheden voor rijkdom en overvloed ontdek, die ik in mijn emotioneel afhankelijke tijd niet zag.

Gemengde signalen geven gemengde resultaten

In die turbulente tijd leefde ik een reactief leven. De overtuigingen en programmeringen uit mijn jeugd zorgden ervoor dat ik continu in dezelfde patronen bleef hangen. Ik geloofde dat “geluk veel belangrijker was dan geld” en dat ik moest kiezen voor één van de twee. En ik geloofde dat rijke mensen niet echte gelukkig waren. Ik maakte de keuze voor geluk tegen elke prijs, zelfs ondanks het feit dat mijn partner me behandelde als een gebruiksvoorwerp.

Ook in die periode visualiseerde ik regelmatig en ik wist precies hoe het leven van mijn dromen eruit zag. Maar hoeveel ik ook mediteerde en visualiseerde, mijn situatie veranderde niet en alles bleef hetzelfde.

Nu weet ik dat dit hetzelfde is als gas geven met je ene voet en remmen met de andere. Het universum weet dan niet meer wat het jou moet geven. Je positieve vibraties van je wensen en verlangens worden dan tegengewerkt door je negatieve programmeringen.

Alles begint in jezelf!

Hierdoor zie je de mogelijkheden niet meer die op je pad komen. Je herkent ze niet meer door alle gedachten en programmeringen uit het verleden. Je wordt dan zo in beslag genomen door je emotionele processen, dat je geen oog meer hebt voor de kansen die op je pad komen.

En besluit je op een dag om te gaan handelen op de beurs, of om iets anders uit te proberen waarmee je geld kunt verdienen, dan gaat dit vroeg of laat mis door de negatieve programmeringen in je hoofd.

Besluit daarom nu, net zoals ik, om aan jezelf te werken, want alleen met een schone en gezonde geest kun je effectief gebruik maken van de Wet van Aantrekking en komen er vele kansen op je pad. Een gezonde geest is net zo belangrijk als een gezond lichaam. Voed je geest met positieve gedachten, want mindset is alles. En alles begint in jezelf!

Kijk ook eens op de website en schrijf je in voor de overvloed training.
2014 wordt jouw jaar!

 

 

Plaats een reactie

*