Cees Ingelse

Cees Ingelse is trainer, creatiecoach en oprichter van de Move 2 Miracles Academy. Hij geeft o.a. trainingen en workshops in biodanza, overvloed, rijkdom, creatie, emotionele vrijheid en het vinden van je levensmissie.

Als één van de eerste trainers in Nederland gaf Cees workshops en trainingen in The Secret & The Law of Attraction. Zijn interactieve en succesvolle workshop “The Secret in actie!”  werd belicht in diverse media (TV, radio en landelijke kranten).

In de beginjaren werden met o.a. de trainingen “Hoe rijk wil je Zijn?” en de  “Secret in actie” workshops, de basis gelegd voor de Move 2 Miracles trainingen & seminars..
Als trainer & creatie coach begeleid Cees een ieder op de weg naar persoonlijk groei en bewustzijn.

Na jarenlang gewerkt te hebben in diverse commerciële en financiële management functies in het bedrijfsleven en als zelfstandig ondernemer, verdiepte Cees zich in persoonlijke groeistrategieën en zelfhulp technieken. De interesse hiervoor kwam voort uit zijn eigen levenslessen op emotioneel, financieel en relationeel gebied. Door een crisis in zijn relatie en in zijn financiën zocht hij naar een manier om zichzelf te helen en zijn emotionele en financiële situatie te verbeteren.

Hij volgde diverse trainingen en seminars op het gebied van NLP, Communicatie, Spiritualiteit, Marketing, Financiën, Emotionele Vrijheid, en het Trainerschap.

Door continu te groeien en te leren leidt Cees vandaag de dag een innerlijk rijk, overvloedig en gelukkig leven.

Je uiterlijke wereld is een reflectie van je innerlijke wereld!

Om zijn financiële situatie te optimaliseren verdiepte Cees zich in de psychologische en emotionele kant van rijkdom en geld en hij ontwikkelde diverse groeistrategieën voor financiële vrijheid en zakelijk succes.

Biodanza

Vanaf september 2020 geeft Cees wekelijks Biodanza in Oud-Beijerland.
Biodanza wordt ook wel de dans van het leven genoemd. Door Biodanza ervaar je in de dans en ook in het dagelijks leven, meer verbinding met jezelf, met anderen, met de natuur en met het universum.

“Biodanza heeft mij dieper in verbinding gebracht met mijn gevoel, met het leven en met mijn innerlijke kracht. Ik ervaar meer zachtheid en vloeibaarheid in mijzelf en in de dans. Biodanza heeft bijgedragen om beter bij mezelf te blijven en expressie te geven aan wat zich aandient in mij, zowel in de dans als in het leven. Dit alles wens ik ook jou toe!”

Biodanza is een manier om het leven ten volle te ervaren. Vrijheid, blijheid, kracht en inspiratie stromen dan als vanzelf.

“Naast mijn Biodanza lessen ben ik werkzaam als trainer/coach en werk ik als contract manager in het bedrijfsleven. Biodanza helpt mij om uit mijn hoofd en in mijn lijf te komen.”

De vivencia’s in Biodanza (een combinatie van de juiste oefeningen en muziek) nemen je mee naar je natuurlijke staat van zijn.