Overvloed Training

Hoe rijk wil je Zijn?

move-2-miracles-overvloed-sliderIn het universum is een overvloed beschikbaar aan liefde, gezondheid, geluk, vrijheid en ook aan materie en geld. De meeste mensen hebben echter gedachten van schaarste en tekort en ze geloven niet echt dat overvloed ook voor hen is weggelegd.
Het universum schenkt hen daarom ook exact datgene waar om gevraagd wordt, meer situaties van schaarste en tekort.
Overvloed is je geboorterecht! Zoals de natuur overvloedig is, zo kun jij, als onderdeel van diezelfde natuur, ook in overvloed leven.

Om je beperkingen en tekorten te transformeren naar rijkdom & overvloed nodig ik je uit om deel te nemen aan de Overvloed training.
De Overvloed training is een unieke ervaring naar overvloed, innerlijke rijkdom, geluk en een financieel vrij leven.

 • Wil je meer vrijheid en overvloed ervaren, maar je weet niet hoe je dit kunt bereiken?
 • Stroomt het niet in je leven en ervaar je regelmatig een tekort aan geld, liefde en geluk?
 • Zijn je inkomsten te laag en onvoorspelbaar?
 • Moet je altijd schipperen om de rekeningen te betalen?
 • Heb je onvoldoende geld om de dingen te doen die je graag wilt doen?
 • Wil je dat het geld voor jou werkt in plaats dat jij voor het geld werkt?
 • Wil je financiële vrijheid bereiken en vanuit je passie je geld verdienen?

Is je antwoord op één van deze vragen JA, dan is de Overvloed training zeker iets voor jou!

Wat leer je in de Overvloed training?

Een belangrijk onderdeel van de Overvloed training is het positief veranderen van de gedachten en emoties, die je onbewust en bewust weerhouden om een rijk en gelukkig leven te leiden.
Een groot deel van deze gedachten en emoties vinden op onderbewust niveau plaats. Je kunt dit vergelijken met een ijsberg, het grootste deel (je onbewuste gedachten) bevindt zich onder water en het kleinste deel (je bewuste gedachten) is zichtbaar. Dus je onbewuste gedachten bepalen voor het grootste deel jouw financiële situatie.
Deze gedachten zijn meestal niet eens van jezelf, maar het zijn de programmeringen en overtuigingen die je hebt overgenomen van anderen.
Wij geloven dat rijkdom en succes vooral bepaald worden door deze (on)bewuste overtuigingen en emoties. Je innerlijke wereld creëert je uiterlijke wereld!
In de Overvloed training helpen we jou om deze overtuigingen en emoties positief te veranderen en om de denkpatronen en gewoontes over te nemen van de rijkste en succesvolste mensen ter wereld. Ga de uitdaging aan en transformeer je leven vanuit de marge naar een overvloedig bestaan!
Een ander belangrijk onderdeel van de training is het beheren van je geld. Je leert de basisprincipes voor het effectief en succesvol beheren van je geld, zodat je, zelfs als je nu niets bezit, een vermogen kunt opbouwen. En we geven je meerdere tips en technieken om financiële vrijheid te bereiken in 2 tot 5 jaar tijd.

Wat levert de Overvloed training mij op?

 • De kennis en de vaardigheden om financieel vrij te zijn;
 • Een mindset voor financieel succes en overvloed;
 • Inzicht in de gedachten en de handelingen van rijke en succesvolle mensen;
 • Controle over je financiën met het beste en effectiefste geld management systeem ter wereld;
 • Verbetering van je financiële situatie, door slimmer en efficiënter met je geld om te gaan heb je direct meer geld tot je beschikking;
 • Meer moeiteloosheid, succes en een onbezorgd financieel leven;
 • Je zelfvertrouwen en je zelfrespect nemen toe en je blijft in je kracht, ondanks twijfel, angst en onzekerheid;
 • Een goede relatie met geld.
 • Een betere balans tussen geven en nemen.

Wat vinden deelnemers van de Overvloed training?

Ik heb een nieuwe toekomst gecreëerd voor mijn leven en de training heeft mij de bevestiging gegeven over mijn zeggenschap op het gebied van geld.
Iris, 32 jaar, zelfstandig ondernemer & trainer/coach

De training heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb stroming en ondersteuning ervaren en handvaten gekregen waar ik in mijn eigen proces verder mee kan komen en die aanvullend zijn op de technieken waarmee ik al werk.
Heerlijk dat in zo’n korte tijd, zoveel inspiratie en ondersteuning wordt geboden en ervaren kan worden!
Jos, 52 jaar, Office Manager

Goede training die bij mij de nodige kwartjes heeft laten vallen! Met name het loslaten van mijn oude negatieve gevoelens waardoor ik de basis heb kunnen leggen voor een nieuwe toekomst, vrij van financiële zorgen en ellende.
Rita, 34 jaar, uitzendkracht & NEI therapeute

Boven verwachting en inspirerende training, die zeker langer mocht duren! Mijn dromen en doelen zijn weer duidelijk en scherp.
Danielle, 32 jaar, ambtenaar

Ongeacht de hoeveelheid trainingen die we gevolgd hebben in de afgelopen 15 jaar hadden we zelf onze financiën nog nooit zo goed onder de loep genomen. Doordat de meeste seminars in het Engels waren verschool ik me achter de “taal barrière” Nu zijn er geen excuses meer en sinds maandag volgen we je plan.
Martin, 38 jaar, Ondernemer, Direct-sales trainer, personal development coach

Het was een mooi totaalaanbod: niet alleen het uiterlijke plaatje wordt behandeld, maar ook het innerlijke plaatje. Niet alleen het denken over geld maar ook de emotionele kant die bij geld komt kijken is goed aan bod gekomen. Tevens heb ik gereedschappen meegekregen om al direct een verandering in mijn geldpatronen aan te brengen.
Marieke, 32 jaar, Bedrijfsjurist

Wil je meedoen aan de volgende Overvloed training?

Meld je dan aan via de webshop

BOEK DE OVERVLOED TRAINING